Holland Tango Festival

Holland Tango Festival
4 | 5 | 6 oktober 2019

 

Altijd al eens (of weer) naar Buenos Aires willen gaan? Je hebt geluk! Het is dichterbij dan je misschien denkt…

Holland Tango Festival is een nieuw festival in Nederland waarmee we een stukje Buenos Aires naar Nederland halen. Dit festival bestaat uit tango dansen, live muziek, workshops door internationale gastdocenten, heerlijk eten, salons, tangoshows en nog veel meer. Het vindt plaats op fantastische en sfeervolle historische locaties in Rotterdam en Den Haag. Ook kun je er onder meer nieuwe tangoschoenen, kleding en cd’s kopen.

Speciaal voor deze editie hebben we professionele docenten/dansers, DJ’s en een orkest met muzikanten van over de hele wereld uitgenodigd. Ze komen onder andere uit Argentinië, Brazilië, Nederland, Uruguay, Italië, Turkije en België.

Lorena & Jory and Mirella & Carlos van Alma de Tango and CM Dancefusion zijn de organisatoren van dit festival. Zij staan bekend om hun geweldige organisatie en weten van elk event, groot of klein, iets bijzonders te maken. Het belangrijkste voor hen is dat alle dansers én ook niet-dansers zich welkom voelen. Zij willen iedere bezoeker meenemen op een reis door de wereld van de tango in elk aspect. De dans, de lessen, de salon, het sociale deel en natuurlijk samen genieten van heerlijk eten: wil jij een weekend Buenos Aires in Nederland meemaken? Kom dan naar Holland Tango Festival 2019! Bezoek voor meer informatie de website www.hollandtangofestival.com.