Dansles in Den Haag

Wilt u graag dansles in Den Haag volgen? Overweegt u dan eens dansles in Den Haag van Alma de Tango! Alma de Tango geeft les in de Tango, een dans uit Argentinië en Uruguay die u samen met een partner danst. Wij bezorgen u een gezellige avond waar u naast het leren van de tango ook veel nieuwe vrienden kunt maken! U kunt in de tango namelijk vrienden van elke leeftijd hebben. Dansles in Den Haag volgen bij Alma de Tango is namelijk leuk voor alle leeftijden. Lijkt u de tango wel wat en wilt u de dans ook eens proberen door middel van een dansles in Den Haag? Schrijf u dan gelijk in voor een proefles!

De tango leren met dansles in Den Haag

De tango is een populaire dans die stamt uit Buenos Aires in Argentinië die al jarenlang de harten van vele dansers verovert. Ondanks dat de tango pas in de jaren ’70 werd opgepikt in Europa, zijn er tegenwoordig al vele dansscholen die tangolessen aanbieden. Wij bieden voor u tangolessen in Den Haag aan. Tango wordt ook wel gezien als een dans van verleiden en improviseren. Het is stoer en tegelijkertijd ook heel mooi! Bij ons kunt u de tango leren door middel van dansles in Den Haag! De tango is een improvisatiedans waarbij de volger een leider volgt. De dans wordt dus samen met een partner gedanst. De leeftijden maken daarbij niet uit! Alma de Tango biedt u dansles in Den Haag aan dat gegeven wordt door een professioneel team van docenten. Wij houden onze groepen relatief klein, zodat er veel persoonlijk contact is tijdens de dansles in Den Haag. Dit zorgt voor een gezellige avond.

Er worden ook regelmatig workshops en shows georganiseerd. Wij hebben een zeer groot netwerk van professionele tangodansers uit de hele wereld. Onze docenten zijn daarnaast jarenlang jurylid geweest bij een belangrijk kampioenschap in Buenos Aires. Dit heeft ons netwerk zeer uitgebreid waardoor wij met regelmaat interessante workshops kunnen aanbieden. De datums van deze workshops worden altijd tijdig bekend gemaakt op de website, samen met het onderwerp van de workshop. Inschrijven kan dan direct! De workshops gaan vaak vooraf aan een salon, die op dezelfde avond op dezelfde locatie zal plaatsvinden.

Over Alma de Tango

Alma de Tango is een ervaren dansschool die al jaren dansles in Den Haag en andere steden geeft. Wij bieden onder meer tangolessen, workshops, bootcamps en dansvakanties aan. Dit doen wij voornamelijk in Rotterdam en Den Haag. Met regelmaat organiseren wij tangosalons (ofwel tangofeesten). Bij deze salons komen tangodocenten uit de hele wereld voor u deze prachtige dans uitvoeren. Uiteraard kunt u op deze avond ook wat u hebt geleerd bij de tangolessen in de praktijk brengen. De tangosalons zijn altijd op prachtige en authentieke locaties.

Dansvakanties

Door het hele jaar heen organiseren wij verschillende dansvakanties. Tijdens deze vakanties gaan we een week naar Spanje in de zomer! In de zomer houden wij namelijk een zomerstop van de danslessen in de dansschool maar dansen wij heerlijk verder in de zomerse zon van Spanje. Deze reis gaat naar Valencia onder leiding van verschillende dansdocenten. Uiteraard is er tussen het dansen door ook de mogelijkheid om Valencia te ontdekken. Ook in de winter hebben wij een dansvakantie. Er is dan een tiendaagse vakantie naar Buenos Aires! U kunt mee op een van deze dansvakanties vanaf €639.

Bootcamps

Naast de normale tangolessen bieden wij ook bootcamps aan. Dit zijn speciale programma’s, vooral voor de leidende dansers. Tijdens deze bootcamp wordt de techniek van de leiders geboost. Er wordt gewerkt zonder partner! Bij deze bootcamps is er veel persoonlijke aandacht zodat er goede correcties kunnen worden gegeven. Deze bootcamps worden gehouden in onze dansschool in Rotterdam.

Schrijf je meteen in!

Is uw interesse gewekt en wilt u ook de tango leren door middel van dansles in Den Haag? Schrijf u dan direct in voor een cursus bij Alma de Tango! Ook is het mogelijk dat u zich aanmeldt voor een proefles. U kunt dit online via onze website doen. Hebt u verdere vragen over dansen bij Alma de Tango? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen op 06-53406286, of ons een e-mail te sturen naar info@almadetango.nl.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties