• nl
almadetango

Dansles in Den Haag

Wilt u graag dansles in Den Haag volgen? Overweegt u dan eens dansles in Den Haag van Alma de Tango! Alma de Tango geeft les in de Tango, een dans uit Argentinië en Uruguay die u samen met een partner danst. Wij bezorgen u een gezellige avond waar u naast het leren van de tango ook veel nieuwe vrienden kunt maken! U kunt in de tango namelijk vrienden van elke leeftijd hebben. Dansles in Den Haag volgen bij Alma de Tango is namelijk leuk voor alle leeftijden. Lijkt u de tango wel wat en wilt u de dans ook eens proberen door middel van een dansles in Den Haag? Schrijf u dan gelijk in voor een proefles!

De tango leren met dansles in Den Haag

De tango is een populaire dans die stamt uit Buenos Aires in Argentinië die al jarenlang de harten van vele dansers verovert. Bij ons kunt u de tango leren door middel van dansles in Den Haag! De tango is een improvisatiedans waarbij de volger een leider volgt. De dans wordt dus samen met een partner gedanst. De leeftijden maken daarbij niet uit! Alma de Tango biedt u dansles in Den Haag aan dat gegeven wordt door een professioneel team van docenten. Wij houden onze groepen relatief klein, zodat er veel persoonlijk contact is tijdens de dansles in Den Haag. Dit zorgt voor een gezellige avond.

Over Alma de Tango

Alma de Tango is een ervaren dansschool die al jaren dansles in Den Haag en andere steden geeft. Wij bieden onder meer tangolessen, workshops, bootcamps en dansvakanties aan. Dit doen wij voornamelijk in Rotterdam en Den Haag. Met regelmaat organiseren wij tangosalons (ofwel tangofeesten). U kunt dan de tango leren met dansles in Den Haag op prachtige en authentieke locaties!

Schrijf je meteen in!

Is uw interesse gewekt en wilt u ook de tango leren door middel van dansles in Den Haag? Schrijf u dan direct in voor een cursus bij Alma de Tango! Ook is het mogelijk dat u zich aanmeldt voor een proefles. U kunt dit online via onze website doen. Verder kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen op 010-8488691 of 06-53406286, of ons een e-mail te sturen.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties