Dansschool in Rotterdam

Zoekt u een dansschool in Rotterdam?

Bent u op zoek naar een dansschool in Rotterdam? Zoek dan niet verder. U bent bij Alma de Tango geheel aan het juiste adres. Bij ons leert u de Argentijnse tango. De tango is misschien wel de meest romantische en zwoelste dans die er bestaat. Ideaal dus om met je partner te oefenen! Binnen Alma de Tango krijgt u van een team aan professionele docenten les in Rotterdam. De groepen waarin les wordt gegeven zijn vrij klein. Dit maakt het persoonlijk en knus. Bij onze dansschool in Rotterdam gaat u gegarandeerd leuke avonden tegemoet!

Dansen bij onze dansschool in Rotterdam?

Wilt u komen dansen bij onze dansschool in Rotterdam? U bent van harte welkom! De tango kennen we allemaal als passievolle dans die haar oorsprong vindt in Buenos Aires in Argentinië. Bij de tango is er een leider en een volger. Deze dansstijl is deels gebaseerd op improvisatie, maar vergt ook de nodige technieken. Pas eind jaren ‘70 werden wij in Europa ook gegrepen door het tangovirus. Inmiddels zijn er in ruim 40 steden in Nederland dansscholen en salons te vinden waar u de tango kunt leren. Zo ook bij onze dansschool in Rotterdam. Doordat de tango met zijn tweeën gedanst wordt, kan dit hele leuke combinaties opleveren. Van jong tot oud; is de chemie tussen u beiden goed? Dan staat dit bijna garant voor een prachtige dans!

Over onze dansschool in Rotterdam

Komt u de tango leren bij onze dansschool in Rotterdam? Dan komt u terecht op een plek waar veel ervaring is in het dansen van deze dansstijl. Wij geven al jaren tangolessen. Maar ook workshops en shows; dit zowel in heel Europa als in Zuid-Amerika. Ons kleine en professionele team van docenten staat graag voor u klaar! Met persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer leren zij u stap voor de stap de tango. Zo danst u straks de sterren van de hemel

Schrijf u in!

Wilt u de zwoele tango zelf onder de knie krijgen? U kunt zich direct inschrijven bij onze dansschool in Rotterdam! Wij van Alma de Tango heten u van harte welkom. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties