Semina Arampatzi

Semina Arampatzi

Docent Argentijnse Tango bij Alma de Tango

Semina groeide op in een gezin waar dansen een groot onderdeel was van het dagelijks leven.
Omringd door muziek en beweging, ontwikkelde ze vanzelfsprekend een diepe waardering voor dans. Tijdens het behalen van haar master diploma danste Semina Lindy Hop en Ballroom,  en verrijkte en verfijnde haar repertoire op hoog niveau. Het was echter toeval dat zij kennis maakte
met de Argentijnse tango die haar hart echt veroverde, en niet lang daarna begon zij lessen te volgen bij Jory en Lorena.
Gedreven door haar nieuwe passie besteedde Semina wekelijks vele uren aan groepsactiviteiten, lessen en intensieve trainingen, waarbij ze zich onderdompelde in de magie van de Argentijnse tango.
Tijdens een van deze lessen ontmoette ze haar danspartner, Chiwei. Samen
begonnen zij aan een reis van groei en ontdekking, waarbij ze hun dans met grote toewijding en enthousiasme aanscherpten. Hun synergie en gedeelde toewijding brachten hen ertoe workshops en lessen te geven bij de studentenvereniging van hun universiteit, waar ze vele anderen inspireerden in de kunst van de tango.
De lesfilosofie van Semina is geworteld in de overtuiging dat zelfexpressie door middel van dans  op een fundering staat van een sterke basis van techniek en muzikaliteit. Samen met Chiwei
benadrukken zij het belang van het begrijpen van de grondbeginselen en moedigen ze studenten om hun unieke stem in de dans te vinden. Hun energieke lessen staan ​​bekend om hun dynamische en boeiende sfeer, waar studenten zich gesteund en gemotiveerd voelen.