Tango Den Haag

Tango leren in Den Haag

Tango leren in Den Haag bij een dansschool? Bent u op zoek naar een dansschool in Den Haag? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij dansschool Alma de Tango zit u helemaal goed. Wij leren u de Argentijnse tango. Dit is misschien wel een van de meest romantische dansen die er bestaat. Het is dus de ideale dans om met uw partner uit te oefenen.

“De tango veroverde én verovert nog steeds vele harten wereldwijd. Het is een dans van verleiden en improviseren, stoer en tegelijkertijd ook verrassend en sociaal.”

Alma de Tango heeft professionele docenten in dienst die u deze Argentijnse improvatiedans graag leren. De groepen waarin lesgegeven worden zijn kleinschalig. Dit zorgt ervoor dat de lessen erg persoonlijk zijn en dat u gegarandeerd goede lessen hebt.

Inschrijven

Argentijnse tango in Den Haag bij Alma de Tango

Waarom de tango leren dansen bij Alma de Tango? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Gratis proefles
  • Jarenlange ervaring
  • Workshops en shows over de hele wereld
  • Jarenlange ervaring
  • Goede organisatie en docenten
  • Persoonlijke benadering

De tango | gebaseerd op improvisatie

U bent van harte welkom om te komen dansen bij onze dansschool Alma de Tango in Den Haag. De oorsprong van de tango ligt in Argentinië, in Buenos Aires. Deze danssoort heeft als specifiek gegeven dat er een leider en een volger is. Daarnaast is deze dans deels gebaseerd op improvisatie, wat de nodige technieken vereist.

Doordat u de Argentijnse tango met zijn tweeën danst kunnen er leuke combinaties ontstaan. Het belangrijkste hier is dat de chemie tussen de twee dansers goed is. Dit zorgt voor een prachtige dans. De dans is toegankelijk voor jong én oud. Er zijn wekelijks cursussen op verschillende niveaus.

tijdens tango dansles in Den Haag

Tango dansles, workshops en wereldwijde show

Onze dansschool Alma de Tango heeft verschillende locaties, waaronder in Den Haag. Wij geven al vele jaren lessen, workshops en shows in heel Europa en Zuid-Amerika. De lessen in Nederland zijn in onze dansscholen in Rotterdam en Den Haag.

Inschrijven

Gezellige en mooie tangofeesten

Naast de wekelijkse lessen organiseren wij ook tangofeesten op de meest prachtige en sfeervolle locaties. Tijdens deze avonden kunt u genieten van de dans van verschillende docenten uit het binnen- en buitenland. De feesten bieden natuurlijk ook ruimte om alles wat u tijdens de dansles geleerd heeft zelf in de praktijk te brengen.

Rooster van de reguliere tango lessen in Den Haag

Dinsdag | Den Haag

Start nieuwe cursussen (4 & 8 wk): dinsdag 30 april 2024
Laatste les huidige cursus: dinsdag 18 juni 2024
Vakantie: geen
Beginners 8 wk
Beginners verkort 4 wk
(Ver)gevorderd 8 wk
Beginners 2/3/halfgevorderd 8 wk
19.00 – 20.00 uur
19.00 – 20.00 uur
20.10 – 21.10 uur
21.15 – 22.15 uur
Docenten: Lorena & Jory
Klik hier voor leslocatie!
Prijzen p.p.
Cursussen 10x € 145
Cursussen 8x € 116
Beginners 5x € 85
Beginners 4x € 68
Losse les cursus € 16,50
Proefles tijdens cursus € 12,50
Studenten (aantoonbaar) 20% korting
Inschrijving koppel € 5 korting p.p.
Losse lessen alleen mogelijk bij beschikbaarheid!

Woensdag | Den Haag

Start nieuwe cursussen (4 & 8 wk): woensdag 1 mei 2024
Laatste les huidige cursus: woensdag 19 juni 2024
Vakantie: geen
Beginners 8 wk
Beginners verkort 4 wk
Beginners 2/3/Half gevorderd 8 wk
Gevorderd 8 wk
19.00 – 20.00 uur
19.00 – 20.00 uur
20.10 – 21.10 uur
21.15 – 22.15 uur
Docenten: Lorena & Jory
Klik hier voor leslocatie!
Prijzen p.p.
Cursussen 10x € 145
Cursussen 8x € 116
Beginners 5x € 85
Beginners 4x € 68
Losse les cursus € 16,50
Proefles tijdens cursus € 12,50
Studenten (aantoonbaar) 20% korting
Inschrijving koppel € 5 korting p.p. bij 10 lessen
€ 4 bij 8 lessen, € 2,50 bij 5 lessen, € 2 bij 4 lessen
Losse lessen alleen mogelijk bij beschikbaarheid!

Donderdag | Den Haag

Start nieuwe cursussen (5 & 10 wk): momenteel geen lessen op donderdag!
Laatste les huidige cursus: -
Vakantie: geen vakantie dit blok
Beginners
Beginners verkort 5wk
Beginners 2/3
Halfgevorderd
18.45 – 19.45 uur
18.45 – 19.45 uur
20.00 – 21.00 uur
21.15 - 22.15 uur
Docenten: Silvia & Jory of Jorg
Klik hier voor leslocatie!
Prijzen p.p.
Beginners 10 x € 135
Beginners 5 x € 75
Beginners 2/half € 135
Half gevorderd € 135
Losse les cursus € 15,50
Proefles tijdens cursus € 10,00
Studenten (aantoonbaar) 20% korting
Inschrijving koppel € 5 korting p.p.
Losse lessen alleen mogelijk bij beschikbaarheid!

Eerst eens uitproberen?

Meld u gerust aan voor een gratis en vrijblijvende proefles. Dit is de ideale gelegenheid om te kijken wat u van onze danslessen vindt. Proeflessen volgen is iedere week mogelijk. Als de danslessen u bevallen kunt u elke week instromen.

Heeft u geen partner? Dat is geen probleem, want ook dan kunt u zich gewoon inschrijven. Bekijk ons cursusrooster online voor een overzicht van de datums. De Tango lessen worden gegeven op locatie Den Haag, maar ook in Rotterdam, Amersfoort en Delft.

“Kenmerkend voor onze dansschool zijn de goede organisatie, de leuke en professionele docenten en de fantastische en vooral ook gezellige lessen met een persoonlijke benadering.”

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over tango danslessen volgen bij onze dansschool in Den Haag? Schroom dan niet om contact op te nemen! Bel ons op 06 534 062 86, mail ons op info@almadetango.nl of maak gebruik van ons online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u gelijk inschrijven voor danslessen op onze website? Meteen inschrijven is mogelijk. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst een proefles te volgen. Zo weet u zeker of de tango iets voor u is. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze dansschool in Den Haag.

Veelgestelde vragen

Wat is de tango?

De tango is een dans waarvan de oorsprong in Argentinië ligt. Kenmerkend voor deze dans is dat er altijd een leider en een volger is. Doordat deze dans gebaseerd is op improvisatie, zijn de nodige technieken vereist. Wij leren u die technieken graag tijdens een les tango.

Waarom voor dansles kiezen voor Alma de Tango?

Wij hebben professionele docenten met jarenlange ervaring in dienst die u graag de fijne kneepjes van het vak leren. Doordat de groepen kleinschalig zijn, hebben we veel gelegenheid tot het bieden van persoonlijke begeleiding. Kwalitatieve lessen en een persoonlijke benadering staan bij ons dan ook centraal. Zodoende bent u gegarandeerd van goede lessen. Wilt u zich inschrijven? Dat kan gemakkelijk online.

Heb ik een partner nodig om lessen te kunnen volgen?

De tango is een dans die u met zijn tweeën danst. Het is echter geen probleem als u geen partner heeft. U kunt zich gewoon inschrijven voor een les of een proefles bij onze dansschool. We vinden zonder twijfel de ideale danspartner voor u.

Hoe weet ik of de tango wat voor mij is?

We begrijpen dat u voordat u zich inschrijft zeker wilt weten dat deze dans in uw straatje past. Door een gratis proefles te volgen komt u er achter of onze danslessen wat voor u zijn. U kunt zich inschrijven via onze website, of door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze dansschool. Daarna kunt u zich altijd nog inschrijven voor een cursus.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties