Voor particulieren

Voor particulieren

Alma de Tango voor particulierenLorena en Jory
De Argentijnse tango is uiterst geschikt voor op een verjaardag, als openingsdans voor een huwelijk, een vrijgezellenfeest, jubileum en/of een ander soort feest! We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Mogelijkheden
Onderstaand vind je enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Graag werken wij samen met jou je ideeën en/of wensen uit tot een prachtig eindresultaat, dat je familie en vrienden nog lang bij zal blijven.

Argentijnse Tango Workshop
Alma de Tango heeft jarenlange ervaring met het organiseren van workshops op diverse privéfeesten. Of je nu een verjaardag, vrijgezellenfeest, gala, jubileum of een ander evenement organiseert; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Argentijnse Tango Demonstratie/Show
Alma de Tango verzorgt het hele jaar door optredens op diverse feesten, evenementen en meer. Eén demonstratie Argentijnse tango duurt ongeveer 10-15 minuten en bevat drie dansen. Maar er zijn meer mogelijkheden.

Bij een verjaardag kunnen we bijvoorbeeld de jarige ten dans vragen en daarna zelf een demonstratie dansen. Op een gala kunnen we de gasten verrassen met een spectaculaire tangoshow. Onze kleding, de muziek en het aantal paren kunnen allemaal aangepast worden aan jouw wensen.

Alma de Tango op je bruiloft
Je eigen bruiloft openen met een romantische Argentijnse tango? Dat kan! Alma de Tango kan je door middel van privélessen helpen een prachtige openingsdans in elkaar te zetten.

Het aantal lessen dat nodig is, is onder meer afhankelijk van je ervaring en talent. Iedereen, ook paren die nog nooit gedanst hebben, kunnen dit leren.

Wil je liever niet zelf openen? Je kunt Alma de Tango ook boeken voor een professionele Argentijnse tango show op je bruiloft! Daarnaast is het mogelijk om ons in te huren in combinatie met live muziek. Wij werken nauw samen met de Argentijnse Tango zangeres Mabel Gonzalez en haar trio. Een combinatie van muziek, zang en dans vormen samen de perfecte invulling voor een huwelijk.