Salon/Milonga Tango Si aan de Maas

Salons

De tangosalons van Alma de tango
Alma de Tango organiseert maandelijks salons/dansavonden.

Salon/Milonga Tango Si aan de Maas  – Elke eerste zondag van de maand
Dé salon met uitzicht over het water en de prachtige skyline van Rotterdam

Alma de Tango organiseert elke eerste zondag van de maand de bekende salon Tango Si aan de Maas in Rotterdam. Het team van Alma de Tango zorgt er iedere maand weer voor dat iedereen een fantastische avond heeft, samen met de DJ en het personeel achter de bar. Jong, oud, gevorderden en beginners zijn van harte welkom op deze salon.

De relaxte sfeer zorgt ervoor dat er steeds meer dansers de salon Tango Si komen bezoeken. Vanuit diverse plaatsen in Nederland, België en Duitsland reizen mensen naar de salon om een heerlijk avondje Argentijnse tango te dansen.

De locatie bevindt zich aan het water en heeft een terras, waar we bij goed weer buiten kunnen genieten van het uitzicht over het water. Regelmatig worden er tijdens de salon workshops en demonstraties Argentijnse tango door diverse docenten uit binnen- en buitenland gegeven. Er zijn ondertussen al heel veel spetterende demo’s en geweldige workshops geweest.

DJ Jory Raimo is de vaste DJ van Tango Si. Alle dansers komen elke maand weer graag op zijn tangomuziek dansen. Jory draait muziek voor iedereen en let hierbij goed op zijn publiek. Na afloop van de salon is er altijd nog het kwartiertje van de DJ’s. Hierin worden alle soorten muziek gedraaid (salsa, rock & roll, samba, tango) om de avond lekker af te sluiten.

Kortom: wil je een avond heerlijk de tango dansen? Dan heten we je van harte welkom bij Tango Si aan de Maas in Rotterdam!

Tango Si aan de Maas – Elke eerste zondag van de maand (zie agenda voor de data)
Locatie: Dempostraat 143, 3029 CL Rotterdam
Prijs: € 8,00 (met optreden/specials € 10,00)