almadetango
Over Alma de Tango

Over Alma de Tango

De tango veroverde én verovert nog steeds vele harten wereldwijd. De improvisatiedans is een spel tussen een leider en een volger en kan door iedereen gedanst worden, ongeacht leeftijd, afkomst of sekse. Het is een dans van verleiden en improviseren, stoer en tegelijkertijd ook verrassend en sociaal.

De Argentijnse tangoschool Alma de Tango geeft al jaren lessen, workshops en shows in heel Europa en Zuid-Amerika. De lessen in Nederland vinden vooral plaats in Rotterdam en Den Haag. Kenmerken van de school zijn de goede organisatie, de leuke en professionele docenten en de fantastische en vooral ook gezellige lessen met een persoonlijke benadering.

Naast de wekelijkse lessen organiseert Alma de Tango regelmatig salons (tangofeesten) op de meest prachtige en sfeervolle locaties, o.a. in Hotel New York. Tijdens deze avonden kun je genieten van adembenemende optredens door docenten uit binnen- en buitenland én natuurlijk het geleerde zelf in de praktijk brengen. Vanuit de school worden er regelmatig docenten uit bijvoorbeeld Buenos Aires uitgenodigd om spectaculaire workshops en shows te geven. Dit is mede mogelijk doordat onze docenten jarenlang jurylid zijn geweest bij een belangrijk kampioenschap in Buenos Aires. Hierdoor beschikken we over een uitgebreid wereldwijd netwerk.

Sinds een aantal jaren organiseert Alma de Tango dansvakanties in Europa en Zuid-Amerika. Tijdens een zinderende vakantie de tango leren en dansen, in Valencia of Buenos Aires… Interesse? Onze dansschool heeft dus geen zomerstop, maar we dansen in de zomer vrolijk en fanatiek door in Valencia in Spanje. Met dagelijkse lessen, hete Spaanse fiesta’s en uiteraard de mogelijkheid om het mooie Valencia te ontdekken wordt dat gegarandeerd genieten.

In december ontvluchten we de kou in Nederland en vertrekken we naar het hart van de tango: Buenos Aires. Naast de dagelijks lessen en de avonden waarin we dansen tot we niet meer kunnen, genieten we ook hier van de culturele pracht die deze stad te bieden heeft.

Wil je meer informatie over onze dansvakanties? Neem contact met ons op of neem een kijkje op

www.dans-vakanties.nl.

Meld je direct aan!