Voor bedrijven

Voor bedrijven

Alma de Tango voor bedrijven
Op zoek naar iets speciaals voor een personeelsfeest? Een Argentijnse middag, workshop of demonstratie is absoluut een bijzondere activiteit!

Mogelijkheden
Onderstaand vind je enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Graag werken wij samen met jou je ideeën en/of wensen uit tot een prachtig eindresultaat; een personeelsfeest dat jullie nog lang bij zal blijven.

Workshop
Alma de Tango heeft ruime ervaring in het geven van workshops op diverse evenementen, bedrijfsuitjes, een lustrum, teambuilding en nog veel meer. De tijdsduur van een workshop kan variëren van 30 tot 90 minuten.

Het thema van de workshop(s) kunnen wij volledig aan laten sluiten op jouw specifieke wensen. Enkele voorbeelden uit ons aanbod:

  • Een workshop om kennis te maken met Argentijnse Tango met na afloop een professionele demonstratie;
  • Een workshop met een speciaal thema. Hierbij hoeft de workshop niet per se gericht te zijn op het leren van de tango. Argentijnse Tango is een spel van leiden en volgen. Tijdens de workshop kunnen we deze elementen naar voren laten komen met de tango als metafoor;
  • Een workshop als aanvulling op een Argentijnse tangomiddag en/of avond. Een korte introductie over de geschiedenis van de Argentijnse tango met eventueel geluid- en beeldmateriaal en een workshop om de Argentijnse tango alvast te proeven. Na afloop Argentijnse tapas en een heerlijke wijn (of anders).

Demonstratie
Alma de tango geeft het hele jaar door demonstraties in binnen- en buitenland op evenementen, bedrijfsuitjes, zakelijke diners, gala’s, themafeesten, musicals, ministeries en nog veel meer. Je kunt één of meerdere tangoparen van Alma de Tango inhuren voor een spectaculaire professionele tangoshow, maar ook voor een ingetogen en muzikale dans. Eén demonstratie/show duurt ongeveer 10 tot 15 minuten en bevat drie dansen.

Wij bieden je ook de mogelijkheid een tangoshow te combineren met live muziek. We werken nauw samen met tangozangeres Mabel Gonzalez en haar trio. In deze combinatie kun je optimaal genieten van muziek, zang en Argentijnse Tango. Een tangoshow i.c.m. live muziek duurt ongeveer 30 tot 60 minuten (meer tijd is bespreekbaar).

Tango training
Alma de Tango heeft ook op het gebied van trainingen al enige jaren ervaring. Zoals je weet is de Argentijnse tango een dans van improvisatie en een spel van leiden en volgen. Deze elementen vind je ook terug in het bedrijfsleven: leiding geven, ontvangen en improviseren wanneer nodig. Tijdens onze trainingen gebruiken we tango als metafoor om leider en volger nader of beter tot elkaar te brengen met speelse bewegingen en oefeningen.

Een voorbeeld van een training:

  • Leiderschap

Hoe geef ik leiding? Wat voor soort managers heeft ons bedrijf? Hoe leiden zij hun afdeling en hoe kan dit beter en effectiever? Leiden is niet alleen overheersen; ook stimuleren, de juiste impulsen geven en duidelijkheid zijn van groot belang.

Door middel van een aantal leuke oefeningen van managers met elkaar, komen ze er zelf achter hoe zij leiden en hoe ze dat waar nodig kunnen verbeteren.

Tango voor scholen
Alma de Tango op school? Dat kan! Alma de Tango heeft de afgelopen jaren velen workshops en demonstraties op diverse scholen gegeven. Op elke school was het weer een verrassing of de leerlingen het leuk zouden vinden.

Tot op heden zijn alle workshops een groot succes geweest. We zijn zelfs na een enquête onder de leerlingen een aantal keer uitgeroepen tot “leukste workshop van dit schooljaar”!

Wil je Alma de Tango inhuren voor een workshop bij jou op school? Wij hebben ervaring met middelbare scholen (VMBO, HAVO en VWO), HBO-scholen en universiteiten. Iedere school en elke leerling vraagt een andere manier van aanpak. Wij kunnen hier prima op inspelen.