De tango in Delft leren?

Wilt u leren hoe u de tango kunt dansen in Delft? Schrijf u dan in voor dansles bij Alma de Tango! Wij zijn een dansschool die mensen de tango leert in veel verschillende steden in de buurt van de Randstad. Wij geven tangolessen, organiseren workshops en bootcamps en zelfs dansvakanties. Ook organiseren wij regelmatig tangosalons. Alma de Tango heeft een professioneel team van docenten achter zich staan dat heel enthousiast is en u graag leert hoe u deze prachtige dans met passie kunt dansen. We werken altijd met groepen die wat beperkter in omvang zijn, waardoor we meer contact hebben met de cursisten die tango lessen bij ons volgen in Delft. Het dansen van de tango bij ons in Delft is dus ook een hele sociale gelegenheid! De tango is een dans voor jong en oud en door de tango te leren kunt u vrienden van alle leeftijden maken! Bent u benieuwd of het dansen van deze verleidelijke maar stoere dans wat voor u is? Schrijf u dan meteen in voor een cursus of een vrijblijvende proefles. Het is mogelijk om iedere week een proefles te volgen en u kunt u iedere week inschrijven voor één van de huidige cursussen. Ook als u geen danspartner heeft kunt u uzelf gerust inschrijven. Wij koppelen u aan een danspartner die perfect bij u past.

Over de tango

Maar wat is de tango eigenlijk voor dans? We vertellen u graag meer over deze stoere maar verleidelijke dans. De tango is een improvisatiedans die van oorsprong uit Buenos Aires, Argentinië komt. De dans wordt door twee mensen gedanst, met een zogenoemde leider en een volger. Omdat u de tango in Delft met een partner danst, maakt dit een dans die verleidelijk en sociaal is. De tango is echter ook stoer en verrassend. Het dansen van de tango in Delft maakt uw hoofd leeg en warm, tijdens onze lessen kunt u dus heerlijk ontspannen en alle gedachten even op nul zetten. Omdat de tango gedanst kan worden door mensen van alle leeftijden en alle geslachten kan dit voor bijzondere combinaties zorgen. Wanneer u een goede chemie heeft met uw danspartner maakt dit de dans tot een prachtig geheel waar de emoties tussen u en uw danspartner er af spatten! De tango verovert wereldwijd elke dag een hoop harten. Gaat de tango uw hart ook veroveren? Kom er achter tijdens onze tangolessen!

Tangofeesten en nog veel meer

Wij vertellen u graag meer over het dansen van de tango in Delft bij Alma de Tango. Alma de Tango organiseert namelijk allerlei soorten avonden en evenementen waarin de tango centraal staat en dat doen we al jaren lang! Naast in Nederland, zijn wij ook werkzaam in het buitenland. Onze professionele dansleraren geven ook lessen en workshops in heel Europa en Amerika! U kunt onder meer de tango in Delft leren tijdens de reguliere tangolessen van onze dansschool. Deze lessen geven wij naast in Delft ook in Rotterdam, Amersfoort en Den Haag. Verder organiseren wij om de zoveel tijd tangosalons. Maar wat zijn tangosalons? Tangosalons zijn tangofeesten die gegeven worden op prachtige en sfeervolle locaties, waar u zelf de tango kunt dansen en kunt genieten van optredens.

Dansvakanties van Dancetourist

Naast reguliere tangolessen in Delft bieden wij workshops, bootcamps en zelfs complete dansvakanties aan. Tijdens deze dansvakanties leert u de tango te dansen en leert u het prachtige Valencia of Buenos Aires kennen. Deze combinatie van het dansen van de tango en het leren kennen van het land is de perfecte combinatie voor een heerlijke dansvakantie! Deze reizen die Dancetourist organiseert zijn geschikt voor zowel singles als koppels. Omdat veel mensen uit verschillende landen in Europa mee doen, ontmoet u veel mensen en maakt u kennis met verschillende culturen.

Ja, ik wil de tango leren dansen in Delft

Zou u graag de tango in Delft willen dansen of leren?
Schrijf u dan direct in voor een cursus bij Alma de Tango! U kunt ook klein beginnen door eerst een proefles te volgen. Inschrijven kunt u online doen, via onze website. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen op 010-8488691 of 06-53406286, of ons een e-mail te sturen.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties