• nl
almadetango

De tango in Delft leren?

Wilt u de tango in Delft leren? Schrijf u dan in voor dansles bij Alma de Tango! Wij zijn een dansschool die mensen de tango in Delft en andere steden leert. Wij geven tangolessen, organiseren workshops en bootcamps en zelfs dansvakanties. Ook organiseren wij regelmatig tangosalons. Alma de Tango heeft een professioneel team van docenten achter zich staan. We werken altijd met groepen die wat beperkter in omvang zijn. Dit zorgt voor meer persoonlijk contact en maakt de tango in Delft leren een zeer sociale gelegenheid. De tango is een dans voor jong en oud en door de tango in Delft te leren kunt u vrienden van alle leeftijden maken! Bent u benieuwd of de tango iets voor u is? Schrijf u dan meteen in voor een cursus of een proefles.

Over de tango

De tango is een improvisatiedans die van oorsprong uit Buenos Aires, Argentinië komt. De dans wordt door twee mensen gedanst, met een zogenoemde leider en een volger. Omdat u de tango in Delft met een partner danst, maakt dit een dans die verleidelijk en sociaal is. De tango is echter ook stoer en verrassend. Omdat de tango in Delft gedanst kan worden door mensen van alle leeftijden kan dit voor bijzondere combinaties zorgen. Wanneer u een goede chemie heeft met uw partner maakt dit de dans tot een prachtig geheel!

Tangosalons en meer

Alma de Tango organiseert allerlei soorten avonden en evenementen waarin de tango centraal staat. U kunt onder meer de tango in Delft leren tijdens de reguliere tangolessen. Deze lessen geven wij ook in Rotterdam, Amersfoort en Den Haag. Ook bieden wij workshops, bootcamps en zelfs complete dansvakanties aan. Verder organiseren wij om de zoveel tijd tangosalons. Dit zijn tangofeesten die gegeven worden op prachtige en sfeervolle locaties, waar u zelf de tango kunt dansen en kunt genieten van optredens.

Ja, ik wil de tango in Delft dansen!

Zou in graag de tango in Delft willen dansen of leren? Schrijf u dan direct in voor een cursus bij Alma de Tango! U kunt ook klein beginnen door eerst een proefles te volgen. Inschrijven kunt u doen online, via onze website. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen op 010-8488691 of 06-53406286, of ons een e-mail te sturen.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties