Dansles in Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in het volgen van dansles in Rotterdam? Zoek dan niet verder naar een goede en professionele dansschool, want bij Alma de Tango kunt u de tango leren! De tango is een Argentijnse dans die met een partner samen wordt gedanst. Bij Alma de Tango kunt u van een professioneel team van docenten de tango leren tijdens dansles in Rotterdam. Wij bieden onder meer tangolessen, workshops, bootcamps en dansvakanties aan voor mensen van alle leeftijden! Dansles in Rotterdam volgen bij Alma de Tango is een garantie voor een leuke en gezellige avond, met veel persoonlijke contact. Wij houden onze groepen namelijk vrij klein, waardoor we meer tijd hebben voor persoonlijke aandacht. Bent u benieuwd naar de tango en wilt u deze dans leren tijdens dansles in Rotterdam? Dan kunt u zich meteen inschrijven voor een cursus of een proefles! Heeft u geen partner? Dat is geen probleem! Wij vinden graag de perfecte danspartner voor u zodat u dansles kunt volgen in Rotterdam. Heeft u er al zin in? Wij ook!

De tango leren tijdens onze danslessen in Rotterdam

Leer de tango met dansles in Rotterdam! Maar waar komt de tango eigenlijk vandaan? De tango komt van origine uit Buenos Aires in Argentinië en wordt door twee mensen gedanst, een leider en een volger. De dans is gebaseerd op improvisatie en is stoer en verleidelijk tegelijkertijd. Omdat de dans met een partner wordt gedanst, kan dit voor leuke combinaties zorgen. Verschillen in leeftijden maken daarbij niet uit, de tango is namelijk voor jong en oud. Wanneer u een goede chemie heeft met uw partner kan dit leiden tot een prachtige dans vol emotie. Schrijf u in voor dansles in Rotterdam bij Alma de Tango en ervaar dit bijzondere gelukzalige gevoel zelf!

Over Alma de Tango

We vertellen u graag meer over onze dansschool in Rotterdam. Wij zijn een dansschool met veel ervaring die dansles in Rotterdam aanbiedt, alsmede in Den Haag, Amersfoort en Delft. Wij van Alma de Tango geven al vele jaren tangolessen, maar ook geven wij workshops en shows door heel Europa en Zuid-Amerika. Dankzij onze jarenlange ervaring met de tango kunnen wij u de Argentijnse tango perfect leren. Daarnaast hebben wij een professioneel team van docenten achter ons staan en werken met kleine groepen, zodat we iedereen veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Dit zorgt voor een gezellige en sfeervolle dansles in Rotterdam bij onze dansschool in Rotterdam. Ook organiseren wij regelmatig zogenoemde tangosalons. Maar wat zijn tangosalons? Tangosalon zijn tangofeesten die gegeven worden op prachtige locaties, waar u de hele avond kunt genieten van spectaculaire optredens van tangodocenten uit het binnenland- en buitenland. Tijdens deze avond kunt u zelf natuurlijk ook laten zien wat u zelf allemaal in huis hebt!

Ga mee op dansvakantie!

Wij van Alma de Tango organiseren ook dansvakanties! Dancetourist is een initiatief van Alma de Tango en is een reisorganisatie die tangovakanties organiseert in Europa en Zuid-Amerika. Tijdens deze vakantie in Valencia of Buenos Aires leer en dans u de tango, viert feest en leert u de prachtige cultuur van het land kennen. Deze reizen zijn geschikt voor koppels en singles, waardoor iedereen met ons mee kan op dansvakantie! Wat wilt u nog meer?

Schrijf u meteen in bij Alma de Tango

Bent u benieuwd of de tango iets is voor u? Schrijf u dan direct in voor dansles in Rotterdam bij Alma de Tango! U kunt zich inschrijven voor een cursus, of klein beginnen met een gratis proefles. Tijdens deze proefles kunt u er achter komen of het dansen van de tango in Rotterdam bij onze dansschool in Rotterdam wat voor u is! Inschrijven voor deze gratis proefles kunt u doen via de website van Alma de Tango. Ook kunt u ons bellen op 010-8488691 of 06-53406286, of een e-mail sturen. We vertellen u graag meer over het volgen van dansles bij onze dansschool in Rotterdam. Misschien zien we u binnenkort wel tijdens een van de cursussen die we geven en leert u hoe u de tango moet dansen.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties