• nl
almadetango

Dansles in Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in het volgen van dansles in Rotterdam? Bij Alma de Tango kunt u de tango leren! De tango is een Argentijnse dans die met een partner samen wordt gedanst. Bij Alma de Tango kunt u van een professioneel team van docenten de tango leren tijdens dansles in Rotterdam. Wij bieden onder meer tangolessen, workshops, bootcamps en dansvakanties aan voor mensen van alle leeftijden! Dansles in Rotterdam volgen bij Alma de Tango is garantie voor een leuke en gezellige avond, met veel persoonlijke contact. Wij houden onze groepen namelijk vrij klein. Bent u benieuwd naar de tango en wilt u deze dans leren tijdens dansles in Rotterdam? Dan kunt u zich meteen inschrijven voor een cursus of een proefles!

De tango leren met dansles in Rotterdam

Leer de tango met dansles in Rotterdam! De tango komt van origine uit Buenos Aires in Argentinië en wordt door twee mensen gedanst, een leider en een volger. De dans is gebaseerd op improvisatie. Omdat de dans door met een partner wordt gedanst, kan dit voor leuke combinaties zorgen. Verschillen in leeftijden maken daarbij niet uit, de tango is voor jong en oud. Wanneer u een goede chemie heeft met uw partner kan dit leiden tot een prachtige dans. Schrijf u in voor dansles in Rotterdam bij Alma de Tango en ervaar dit zelf!

Over Alma de Tango

Wij zijn een dansschool met veel ervaring dat dansles in Rotterdam aanbiedt, alsmede in Den Haag. Alma de Tango geeft al vele jaren tangolessen, maar ook workshops en shows door heel Europa en Zuid-Amerika. Wij hebben een professioneel team van docenten achter ons staan en werken met kleine groepen, zodat we iedereen veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Dit zorgt voor een gezellige en sfeervolle dansles in Rotterdam. Ook organiseren wij regelmatig zogenoemde tangosalons (tangofeesten).

Schrijf je meteen in!

Bent u benieuwd of de tango iets is voor u? Schrijf u dan in voor dansles in Rotterdam bij Alma de Tango! U kunt zich inschrijven voor een cursus, of klein beginnen met een proefles. Dat kan online via onze website. Ook kunt u ons bellen op 010-8488691 of 06-53406286, of een e-mail sturen.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties