Tango dansschool in Den Haag

Bent u op zoek naar een dansschool in Den Haag? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij dansschool Alma de Tango zit u helemaal goed. Bij ons leert u de Argentijnse tango. Dit is misschien wel een van de meest romantische dansen die er bestaat dus het is ideaal om met uw partner uit te oefenen! Alma de Tango heeft professionele docenten in dienst en de groepen waarin lesgegeven worden zijn kleinschalig. Dit zorgt ervoor dat de lessen erg persoonlijk zijn en dat u gegarandeerd goede lessen hebt!

Komt u dansen bij onze dansschool in Den Haag?

U bent van harte welkom om te komen dansen bij onze dansschool Alma de Tango in Den Haag. De oorsprong van de tango ligt in Argentinië, in Buenos Aires. Deze danssoort heeft als specifiek gegeven dat er een leider en een volger is. Daarnaast is deze dans deels gebaseerd op improvisatie, wat de nodige technieken vereist. Doordat u de tango met zijn tweeën danst kunnen er leuke combinaties ontstaan. Het belangrijkste hier is dat de chemie tussen de twee dansers goed is. Dit zorgt voor een prachtige dans! De dans is toegankelijk voor jong én oud. Er zijn wekelijks lessen op verschillende niveaus!

Over Alma de Tango in Den Haag

Onze dansschool Alma de Tango heeft verschillende locaties, waaronder in Den Haag. Wij geven al vele jaren lessen, workshops en shows in heel Europa en Zuid-Amerika. De lessen in Nederland zijn in onze dansscholen in Rotterdam en Den Haag. Onze dansschool staat voor een goede organisatie met leuke en professionele docenten. De lessen zijn door deze docenten gegarandeerd leuk, gezellig en met persoonlijke benadering. Naast de wekelijkse lessen organiseren wij ook tangofeesten op de meest prachtige en sfeervolle locaties. Tijdens deze avonden kunt u genieten van de dans van verschillende docenten uit het binnen- en buitenland maar kunt u ook zelf tango dansen en zo alles wat u geleerd hebt in de praktijk brengen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dansen bij onze dansschool? Schroom dan niet om contact op te nemen! U kunt een e-mail sturen naar info@almadetango.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wilt u gelijk inschrijven voor de lessen? Ook dat is mogelijk! Het is uiteraard ook mogelijk om eerst een proefles te volgen. Zo weet u zeker of tango dansen iets voor u is! Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze dansschool in Den Haag!

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties