De tango in Amersfoort leren?

Houdt u van dansen en wilt u de tango in Amersfoort dansen of leren? Dat kan bij Alma de Tango! Als professionele dansschool leren wij al jaren mensen de tango in Amersfoort en andere steden te dansen. Daartoe organiseren wij tangolessen voor jong en oud, maar ook workshops en bootcamps. Eens in de zoveel tijd gaan we zelfs op dansvakantie. Alma de Tango werkt met een professioneel team van docenten. De groepen tijdens de tangolessen zijn vrij klein. Zo kunt u de tango in Amersfoort leren in een sociale omgeving met docenten die een persoonlijke benadering hanteren. Ook de tango in Amersfoort dansen of leren? Dan kunt u zich via onze website aanmelden voor een cursus of een proefles!

Sinds januari 2020 geven we geen lessen meer in Amersfoort. Wel kunt u zich aansluiten bij de lessen in: Den Haag, Delft en Rotterdam.

Over de tango

Jaren geleden is in Buenos Aires in Argentinië een nieuwe dans ontstaan die de tango genoemd wordt. De tango wordt gedanst door een tweetal. Dit duo bestaat uit een leider en een volger. De dans bestaat voor een groot gedeelte uit improvisatie, waardoor bij een goeie chemie tussen u en uw partner een prachtige, verleidelijke dans kan ontstaan. De tango in Amersfoort dansen is verder vanwege onze kleine groepen ook een zeer gezellige sociale gelegenheid. Omdat de tango voor iedereen is, ongeacht uw leeftijd, kunt u ook vrienden maken van alle leeftijden.

Kom naar onze tangosalons!

Eens in de zoveel tijd organiseert Alma de Tango een tangosalon. Dat is een tangofeest met onder meer optredens van docenten en de mogelijkheid om de tango in Amersfoort zelf in de praktijk te brengen. De tangosalons worden altijd gehouden op mooie, authentieke locaties met veel sfeer. Natuurlijk bieden wij ook reguliere tangolessen aan. U kunt de tango in Amersfoort leren, maar ook in Rotterdam, Delft en Den Haag. Ook organiseren wij workshops, bootcamps en dansvakanties.

Ja, ik wil de tango in Amersfoort dansen!

Bent u benieuwd geraakt en wilt u ook graag de tango in Amersfoort dansen? Schrijf u dan in bij Alma de Tango! U kunt zich via onze website online inschrijven voor een cursus of een proefles. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen op 010-8488691 of 06-53406286, of ons een e-mail te sturen.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties