Tango lessen voor beginners

Wilt u tango lessen voor beginners volgen? Dan bent u bij Alma de Tango aan het juiste adres. Wij bieden tango lessen voor beginners aan in onder meer Rotterdam, Den Haag, Amersfoort en Delft. De tango lessen voor beginners worden gegeven door een professioneel team van docenten. Zij introduceren u in de wereld van deze mooie Argentijnse dans met veel persoonlijke aandacht. Wij houden de groepen tijdens de tango lessen voor beginners bewust klein, wat voor een gezellige en persoonlijke sfeer zorgt. Alma de Tango biedt tango lessen voor beginners aan van elke leeftijd. Het dansen van de tango is namelijk leuk voor jong en oud. Zou u ook de tango willen leren? Schrijf u dan direct in voor een cursus, of begin met een proefles!

De tango leren met dansles in Rotterdam

De tango is een dans die van origine uit Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië komt. Het is een improvisatiedans die door twee partners gedanst wordt, met een leider en een volger. Bij Alma de Tango kunt u de dans uitproberen tijdens tango lessen voor beginners. Het maakt niets uit hoe jong of oud u bent om de tango te leren. Tango lessen voor beginners zijn leuk voor mensen van alle leeftijden. De tango is een dans die veel verschillende aspecten kent. De dans is verleidelijk en verrassend, maar ook stoer en sociaal. Evenaar zelf hoe het is om de tango te dansen met onze tango lessen voor beginners!

Over Alma de Tango

Alma de Tango is een dansschool die tangolessen, workshops, bootcamps en dansvakanties aanbiedt. Wij geven onze tango lessen voor beginners voornamelijk in Rotterdam, Den Haag, Delft en Amersfoort. Onze dansschool wordt gekenmerkt door de goede organisatie en de professionaliteit. Ook zijn onze tango lessen voor beginners erg gezellig, met veel persoonlijk contact. Alma de Tango organiseert verder om de zoveel tijd tangosalons. Dit zijn tangofeesten die gegeven worden op zeer sfeervolle locaties.

Schrijf je meteen in!

Schrijf u meteen in voor tango lessen voor beginners en leer deze prachtige dans zelf! Inschrijven kan via onze website. Ook kunt u contact opnemen door ons te bellen op 010-8488691 of 06-53406286, of ons een e-mail te sturen.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties