Bootcamp Tango | Connection, Posture & Sliding the Embrace

De Argentijnse Tango begint met lopen. Als je kunt lopen kun je Tango dansen :-). Naast het lopen zijn ook de embrace (omhelzing), de connectie tussen jou en je partner en de houding van groot belang om ontspannen en fijn met elkaar te kunnen dansen. Wij zijn van mening dat Tango een dans is van leider en volger samen! Dus 50/50. Uiteraard heeft elke rol een eigen invulling.
Tijdens deze bootcamp zullen we werken aan de houding, connectie en de flexibiliteit in de embrace. We starten met tips en trucs over houding (gebruik rug/bovenlichaam/heupen/benen/voeten), connectie, energie, as, timing, ruimte nemen en krijgen voor leider en volger.
Hoe creëer je samen een goede embrace (zowel open als close!). Op welke momenten/in welke figuren en hoe open en sluit je comfortabel de embrace.

We werken met maximaal 9 koppels per bootcamp
Heel intensief, maar het resultaat is er dan ook naar.
Docenten: Lorena & Jory
Datum: zondag 29 augustuss
Prijs: € 27,50 p.p.
Tijd: 12.15 – 14.30 uur
Locatie: Djoj, Antony Duyklaan 5-7, Rotterdam (zaal 6)

Inschrijven? Klik hier!

In verband met de maatregelen rondom Corona behouden wij tijdens de les zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tussen de koppels.
Er wordt niet gewisseld.
Inschrijven kan alleen met partner! Geen partner? Stuur ons even een email.
Meer details over de richtlijnen ontvang je bij bevestiging van inschrijving.
Dansen mag en kan weer. Weliswaar zijn we nog gebonden aan diverse maatregelen, maar samen zorgen we ervoor dat het leuk, gezellig en veilig is.