De tango dansen in Amersfoort

Reguliere lessen Amersfoort

Een proefles nemen kan elke week. Ook is het elke week mogelijk om in te stromen in de huidige cursus. Geen partner? Geen probleem, ook zonder partner kun je je inschrijven! Stuur ons gerust een e-mail.

Cursusrooster

Donderdag | Amersfoort

Start nieuwe cursussen (10 wk): 10 januari 2019
Laatste les huidige cursus: 13 december 2018
Voorjaarsvakantie: geen les op donderdag 28 februari 2019
Beginners
Halfgevorderd
Gevorderd
19.00 - 20.00 uur
20.00 – 21.15 uur
21.15 – 22.30 uur
Docenten: Jory & Vanessa
Klik hier voor leslocatie!
In Amersfoort werken we samen Tangoschool Fuego Lento.
Klik hier om contact met hen op te nemen of in te schrijven!

Bent u op zoek naar een goede dansschool waar u tango lessen kunt volgen in Amersfoort? Dan bent u bij de dansleraren van Alma de Tango aan het juiste adres! De tango is een dans die wereldwijd nog steeds vele harten verovert. Laat u uw hart in Amersfoort ook veroveren door de tango? Leer de tango dan kennen tijdens een proefles bij Alma de Tango of schrijf u in voor de tango lessen! Verleid en improviseer tijdens het dansen van de tango.

Tango lessen in Amersfoort bij Alma de Tango

De tango is een spel tussen een leider en een volger en kan werkelijk door iedereen gedanst worden. De tango in Amersfoort is voor iedereen. Ongeacht uw leeftijd, uw afkomst of uw geslacht. Wilt u de tango dansen in Amersfoort? Wij van Alma de Tango leren u graag hoe u de Argentijnse tango danst. U kunt iedere week een proefles nemen, daarnaast is het elke week mogelijk om in te stromen en deel te nemen aan onze lessen! Heeft u geen partner? Niet getreurd. Als u geen danspartner hebt kunt u ook deelnemen aan een van de huidige cursussen. We vinden altijd een geschikte danspartner met wie u de tango kunt dansen in Amersfoort.

Over Alma de Tango

Dansschool Alma De Tango geeft al vele jaren tango lessen in Amersfoort, workshops en shows door heel Europa en Zuid-Amerika. Onze dansschool is een leuke organisatie waar veel goede en enthousiaste dansleraren graag deel van uit maken. Het dansen van de tango stopt nooit bij de dansers van Alma de Tango. Naast de wekelijkse lessen organiseren wij namelijk ook allerlei tangofeesten op de meest prachtige en sfeervolle locaties. Tijdens deze tangofeesten kunt u genieten van de spectaculaire en adembenemende optredens van docenten uit het binnen- en buitenlanden kunt u zelf ook heerlijk de tango dansen. Maar dat is nog niet alles. We verzorgen namelijk ook dansvakanties! Tijdens deze zinderende dansvakanties kunt u heerlijk vakantie vieren in Valencia of Buenos Aires en ook nog eens de tango leren! Ultiem genieten dus! Wat wilt u nog meer?

Wilt u de tango dansen in Amersfoort bij Alma de Tango?

Wilt u graag leren hoe u de tango kunt dansen? Schrijf u dan in voor een proefles tango in Amersfoort bij Alma de Tango of schrijf u direct in voor één van de huidige cursussen! Heeft u nog vragen aan ons, bijvoorbeeld over de prijzen van de Argentijnse Tango in Amersfoort? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! We vertellen u graag meer over de prachtige stoere maar verleidelijke dans.