De tango in Leiden leren?

Lijkt het u fantastisch om de tango te leren dansen? Om met alle gemak over de dansvloer te zwieren en daar vol zelfvertrouwen te staan met uw (dans)partner? Bij Alma de Tango krijgt u de kans om op uw eigen tempo de tango te leren van professionele dansdocenten. Woont u in de omgeving Leiden en wilt u graag de tango in Leiden leren? Kom dan tango lessen nabij Leiden volgen bij dansschool Alma de Tango. U bent van harte welkom voor een gratis proefles.

Wat is de tango voor dans?

De tango is een populaire hartstochtelijke dans die samen vol passie wordt gedanst. Deze improvisatiedans is een spel tussen een leider en een volger en kan door iedereen gedanst worden. Bij de tango staat verleiden, improviseren en verrassen centraal. Het is tegelijkertijd een verleidelijke, stoere en sociale dans waarbij u veel op uw danspartner let. In deze dans improviseert u vooral door te kijken naar wat de ander doet/hoe uw partner leidt en hierop speelt u in.

Iedereen mag meedoen met de tango lessen bij Alma de Tango. Leeftijd speelt geen rol, evenals afkomst of sekse. U kunt zonder problemen alleen of samen komen proeven van de leuke tango lessen in omgeving Leiden.

Waarom de tango leren dansen zo leuk is!

Als u interesse hebt in de tango leren dansen, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons. Wij houden van de tango en leren graag zoveel mogelijk mensen deze prachtige dans. De tango leren dansen bij Alma de Tango is leuk om de volgende redenen:

  • De tango is gezond: U bent op een vermakelijke manier actief in beweging;
  • De tango ontspant: Het dansen van de tango maakt uw hoofd leeg en warm, u kunt heerlijk ontspannen en uw gedachten opzij zetten in de les;
  • De tango is sociaal: U ontmoet nieuwe mensen van alle leeftijden die ook van de tango houden;
  • De tango is leuk te leren: Onze lessen zijn professioneel en gezellig;
  • De tango heeft salons: Naast de wekelijkse lessen organiseert Alma de Tango regelmatig salons (tangofeesten) op de meest prachtige en sfeervolle locaties.

Tango lessen in Leiden volgen

Er zijn wekelijks tango lessen nabij Leiden op de verschillende leslocaties van Alma de Tango. Wanneer u dus tango lessen in Leiden wilt volgen, kunt u kijken welke van onze danslocaties voor u op een handige afstand is. Zo kunt u de tango leren dansen in Delft of kiezen voor onze dansschool in Rotterdam. Liever kennismaken met de tango in Amersfoort? Daar hebben we ook een tango-danslocatie.

U kunt samen met een vaste danspartner bij ons komen dansen, maar ook wisselen van partner in de lessen en met meerdere danspartners de tango verkennen.

Leslocaties

Bekijk hieronder welke leslocatie het dichtsbij u in de buurt is.

Maandag | Vrijdag | Rotterdam

Djoj (zaal 6)
Antony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam

Woensdag | Delft

TU Delft Sport & Cultuur
Mekelweg 8
2628 CD Delft

Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Den Haag

Alma de Tango
Koningin Emmakade 133
2518 JJ Den Haag

Maandag | Donderdag | Amersfoort

De Instee
Zuidsingel 45
3811 Amersfoort

Inschrijven op locatie bij Alma de Tango

Als u niet kunt wachten om te beginnen met tango lessen bij Leiden in de buurt, dan raden we u aan om u snel in te schrijven voor onze tango proefles. Kijk even wanneer de eerstvolgende proeflessen weer zijn en schrijf u in bij de gewenste locatie.

Heeft u een vraag over onze lessen, workshops of tarieven? Neem dan gerust contact met ons op: 0653406286 / info@almadetango.nl.

Contact opnemen Bekijk ook onze Dans Vakanties