Lessen & Workshops

Tangolessen in Rotterdam, Den Haag en Amersfoort.

Alma de Tango is de Argentijnse Tangoschool in Rotterdam, Den Haag en Amersfoort. In Rotterdam, Den Haag en Amersfoort organiseren wij 30 weken per jaar in blokken van 10 weken lessen en cursussen Argentijnse Tango op verschillende niveau’s. 3x per jaar organiseren wij ook gratis proeflessen in Rotterdam, Den Haag en Amersfoort.

De docenten van Alma de Tango zijn Lorena de Miranda Serra & Jory Raimo en Mirella & Carlos Santos David. Een jong en vooruitstrevend team die naast het geven van lessen Tango ook zelf nog lessen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, keer op keer weer wervelende shows neer te kunnen zetten en deel te kunnen nemen aan kampioenschappen Argentijnse Tango.

De lessen van Alma de Tango staan bekend om de professionele aanpak van de docenten. Waardoor iedere leerling ongeacht op welk niveau en welk talent met plezier en voldoening deel kunnen nemen aan de lessen. Tegelijkertijd natuurlijk ook een hoop gezelligheid en een goede dosis humor. Iedereen kan Tango dansen! Naast de reguliere lessen van Alma de Tango geven de docenten ook regelmatig workshops en shows voor bedrijven, op evenementen, milongas en salons in binnen- en buitenland. Iedere 10 weken bieden wij ook speciale themacursussen aan, zoals een tangocursus milonga, wals, ladystyling, menstyling en nog veel meer.

In de zomer en de winter hebben we een speciaal winterrooster met bootcamps en workshops Tango in Rotterdam, Den Haag en Amersfoort. Het hele jaar door is het mogelijk privelessen Tango te nemen. Ter verbetering van jezelf, als cadeau, als openingsdans voor je bruiloft zijn enkele voorbeelden. Alma de Tango. Tangolessen, Workshops, Bootcamps, Privelessen in Rotterdam, Den Haag, op evenementen, salons, milongas, bruiloften en meer.